Työterveys

Terveys on paljon enemmän kuin fyysinen hyvinvointi. Uskomme siihen, että työ mahdollistaa kuntoutuksen – sekä työnantaja että työntekijä voittavat tällöin. Meistä saat sopivan ja tarpeisiisi sopeutuvan sekä nopeasti tavoitettavan kumppanin, joka puhuu kanssani samaa kieltä. Me ymmärrämme mitä työnantaja ja työntekijä tarvitsee voidakseen toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Mieltä saat moniammatillisen tiimin vastaamaan tarpeisiisi haluamallasi tasolla.

Meillä on aikaa juuri sinulle ja sinun yrityksellesi.

Aikaa palvella työssä

Laadukkaat työterveyden palvelut luovat pohjan terveelliselle ja turvalliselle työympäristölle. Ne eivät ainoastaan vastaa terveysongelmiin, vaan myös ennaltaehkäisevät niitä edistäen samalla työntekijöiden hyvinvointia ja tehokkuutta työssään.

Ylläpidämme työkykyä

Neron työterveyspalvelut tarjoavat laajan valikoiman kattavia palveluita, jotka on suunniteltu tukemaan työyhteisön hyvinvointia ja varmistamaan työntekijöiden terveyden ja parhaan mahdollisen työkyvyn ylläpitämisen. Panostamme ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, terveysseurantaan ja tarvittaessa ripeään hoitoon, varmistaen työkyvyn säilymisen ja työntekijöiden optimaalisen suoriutumisen.

Edistämme työyhteisön hyvinvointia

Neron työterveyshuolto on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia ja moniammatillisia palveluita, jotka edistävät työyhteisön hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Olemme täällä tukemassa sinua ja organisaatiotasi kohti terveempää, tuottavampaa ja onnellisempaa työelämää!

Mihin tarvitsemme työterveyshuoltoa?

Työ vaikuttaa suuresti elämässämme, jossa terveellinen työympäristö on avainasemassa fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin rinnalla. Työelämässä tänä päivänä panostetaan enemmän kuin koskaan työkykyyn, työhyvinvointiin, työergonomiaan ja työturvallisuuteen. 

Työterveyshuolto on tässä hyvä kumppani ennaltaehkäisemään sairauksia ja vammoja, tukien samalla työntekijöiden voimavaroja ja työkykyä.