Digitaaliset palvelut

Meillä Nerossa korkealaatuinen terveyshuolto ja digitaalinen innovaatio yhdistyvät työhyvinvointisi parhaaksi. Panostamme paikallisen kivijalkatoiminnan ohella myös digitaalisiin palveluihimme. Tarjoamme sinulle käteviä ja tehokkaita tapoja ylläpitää työntekijöiden terveyttä ja työkykyä muuttuvassa työelämässä.

Lääkäriin etänä

Tarjoamme helppokäyttöiset virtuaaliset lääkärikäynnit, jotka mahdollistavat nopean ja joustavan yhteydenpidon terveydenhuollon ammattilaisiin. Voit saada lääkärin arvion ja ohjeet kätevästi omalta työpisteeltäsi.

Psyykkisen hyvinvoinnin palvelut

Tarjoamme etänä myös soveltuvin osin palveluita, jotka tukevat psyykkistä hyvinvointia. Vastaanotot voivat sisältää stressinhallintaa, rentoutumisharjoituksia ja muita työelämän haasteisiin soveltuvia ohjelmia.

Sähköinen työterveystarkastus

Suorita työterveystarkastus helposti verkossa. Saat arvion terveydentilastasi sekä suosituksia terveyden ylläpitoon, ja tarvittaessa voit varata ajan lisätutkimuksiin.

Työkyvyn arviointi ja tuki

Digitaaliset työkalut mahdollistavat työkyvyn arvioinnin ja tarjoavat tukea mahdollisiin työkykyhaasteisiin. Voit seurata työkykyäsi ja saada ohjeita sen ylläpitämiseksi.

Terveystietojen helppo hallinta

Hallinnoi terveystietojasi helposti verkossa. Pääset käsiksi lääketieteelliseen historiaasi, laboratoriotuloksiin ja muihin terveysasioihisi turvallisesti ja kätevästi.

Työhyvinvointia ajasta ja paikasta riippumatta

Neron digitaaliset työterveyspalvelut on suunniteltu tukemaan työhyvinvointiasi ajasta ja paikasta riippumatta. Yhdistämme perinteisen työterveyshuollon uusiin teknologisiin ratkaisuihin tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen työterveyskokemuksen. Olemme täällä tukemassa sinua työurallasi ja varmistamassa terveytesi parhaan mahdollisen tilan.

Liittyvät asiantuntijat

Anne Huhta
Työterveyshoitaja
Työterveys
Markku Seuri
Vastaava työterveyslääkäri
Työterveys, Yleislääketiede
Ruut Liski
Terveydenhuollon palveluista vastaava johtaja, psykiatrian erikoislääkäri, työterveyslääkäri
Neuropsykiatria, Psykiatria, Työterveys, Yleislääketiede
Sofi Jylhä
Työterveyshoitaja
Sairaanhoito, Työterveys