Sairaan­hoitajan vastaanotto

Nerossa saat sairaanhoitajan vastaanotolta helposti ammattitaitoista ja yksilöllistä hoitoa. Olemme täällä tukemassa terveyttäsi ja vastaamassa kysymyksiisi, jotta voit elää mahdollisimman hyvinvoivaa elämää.

Aikaa kuunnella.

Meiltä saat asiantuntevaa hoitoa ja neuvontaa monenlaisissa tilanteissa. Voit tulla vastaanotollemme esimerkiksi rokotusten, flunssaoireiden, pienempien vammojen tai muiden terveydentilaasi liittyvien kysymysten vuoksi. Meillä tulet kuulluksi ja ymmärretyksi.

Omistautunutta hoivaa.

Sairaanhoitajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka tarjoavat potilaillemme omistautunutta hoivaa. He työskentelevät tiiviissä yhteistyössä muiden terveydenhuollon asiantuntijoidemme, kuten pätevien lääkäreiden ja kokeneiden fysioterapeuttien, kanssa. Tämä moniammatillinen lähestymistapa takaa, että saat kattavaa ja yksilöllistä hoitoa, joka vastaa tarpeisiisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Palvelua nopeasti.

Ajanvaraus sairaanhoitajan vastaanotolle sujuu helposti joko verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Pyrimme aina tarjoamaan nopean ja joustavan palvelun.

Liittyvät asiantuntijat

Jenifer Bergendahl
Asiakaspalvelija, sairaanhoitaja
Asiakaspalvelu, Sairaanhoito
Kristina Nyroos
Laboratoriovastaava
Laboratoriohoitaja, Sairaanhoito
Maarit Parkkari
Psykiatrinen sairaanhoitaja
ADHD-tutkimukset, Mielenterveystyö, Psykiatria, Sairaanhoito
Outi Aura
Päällikkö vastaanotot
ADHD-tutkimukset, Kotihoito, Kotisairaala, Oma väylä -kuntoutus, Sairaanhoito, Sooma masennushoito
Sofi Jylhä
Työterveyshoitaja
Sairaanhoito, Työterveys